За Нас

Абитуриентски Рокли Асеновград, Abiturientski Rokli Asenovgrad, Сватбени Рокли Асеновград, Svatbeni Rokli Asenovgrad

Дизайнерът Стоян Радичев е специалист в конструиране и изработка на булчински рокли, абитуриентски рокли и др. бутикови официални тоалети, с които ще се чувствате красиви и елегантни.

Абитуриентски Рокли Асеновград, Abiturientski Rokli Asenovgrad, Сватбени Рокли Асеновград, Svatbeni Rokli AsenovgradФирмата е сред водещите в областта на модата и доставя удоволствие на многобройните си клиенти със своите оригинални, стилни и неповторими тоалети.

Съобразени с последните модни тенденции и изработени от висококачествени материи елегантните тоалети, които може да намерите в Сватбените Салони на Стоян Радичев в Асеновград, са подходящи и за най-изисканото тържество.

Бутиковите сватбени и абитуриентски рокли, съчетават сложна конструкция и изчистена линия, което им предава изящество и елегантност.

Аксесоарите и драпериите към уникалните булчински рокли са премерени и избрани с вкус.

Фирмата изработва и модели по Ваше желание и поръчка, съобразени с личния Ви чар и фигура.

За Вашия сватбен ден, Стоян Радичев ще Ви предложи стилни и оригинални абитуриентски рокли изработени от луксозни платове: монако сатен, органза, коприна, дантела и предлага своите красиви бутикови изделия на едро на преференциални цени.

Стоян Радичев Асеновград – изящество и елегантност!